Sonde Electroliza

SONDE IZOLATE DE INALTA CALITATE PENTRU ELECTROLIZA

Creatorii liniei de sonde pentru electroliză și termocoagulare Pro • Tec au fost ghidați de o singură obsesie – linsitea dumneavoastra si a clientului.

Siguranta bazată pe vârful MicroGard în formă de ovală, care asigură inserțiile cât mai clare, împiedică sonda să perforeze foliculul și asigură o rezistență optimă la atingerea radacinii părului.

Siguranta care vine din izolarea termică durabilă IsoGard și IsoBlend si a stratului de teflon care concentrează curentul la vârful sondei, ceea ce vă permite să reduceți intensitatea, împiedicând astfel orice reacție la suprafața pielii și minimizând disconfortul pentru clienții dvs. mai sensibili .

Siguranta rezultă din gulerul de protecție SteriGard colorat, care protejează împotriva contaminării și confirmă dintr-o dată că aveți sonda potrivită pentru acest procedura.

Siguranta asigurată de SecurGard, sistemul individual de ambalare care garantează că fiecare pachet de sondă nedeschis rămâne steril pentru cinci ani.

La Pro • Tec, ne-am concentrat pe oferirea unei sigurante garantate, astfel încât să nu trebuiască să va preocupati de nimic in acest sens. Relaxați-vă – ați făcut alegerea potrivită.

CONTACTATI-NE!

Transmiteti-ne mesajul dumneavoastra si vom reveni in cel mai scurt timp posibil.

Sending

Dectro Romania © 2021

Log in with your credentials

Forgot your details?