SELECTAREA SONDEI CORECTE

Deși sunt instrumente foarte mici, sondele fac parte integrantă dintr-un tratament de electroepilare și pot avea un impact considerabil asupra acestora. Cu toate acestea, poate fi dificil să găsiți drumul în jurul tuturor opțiunilor disponibile și să folosiți sonda potrivită pentru fiecare client. Suntem aici acoperind acest subiect pentru a vă ajuta să alegeți sonda potrivită pentru fiecare tratament, pentru a maximiza rezultatele și satisfacția clienților.
Izolate sau neizolate?

O sonda izolată este acoperită cu un material izolator și lasă o porțiune a vârfului sondei goale. Această porțiune goală difuzează curentul din interiorul foliculului de păr. Sondele Pro-Tec folosesc teflon rezistent la căldură și oferă două tipuri de izolație care se pot adapta la orice situație: IsoGard (partea inferioară ¾ a sondei este izolată) și IsoBlend (partea inferioară este izolată).

 


Utilizarea sondei izolate devine din ce în ce mai populară și este foarte recomandată. Cu sondele izolate, energia emisă este concentrată la baza foliculului, unde sunt localizate celulele germinative. Prin direcționarea mai precisă a zonei dorite de distrugere, eficiența tratamentelor va fi superioară și veți putea scădea parametrii, mărind astfel confortul clientului. În plus, izolația reduce difuzia căldurii și o împiedică să ajungă la suprafața pielii, protejându-i de reacțiile cutanate. Deoarece căldura este mai puțin difuzată în țesuturi, folosirea probelor izolate necesită o mai mare precizie la introducere, pentru ca energia să fie îndreptată spre punctele drepte, papila dermală și bulgară.

Sondele neizolate sunt din ce în ce mai puțin utilizate, în principal datorită confortului și protecției pielii. Deoarece întreaga sondă efectuează energia, ea se întinde până la suprafața pielii. Cu toate acestea, deoarece energia curge de-a lungul întregii lungimi a foliculului de păr, sondă neizolată iartă o inserție puțin mai defectuoasă.

O bucată sau două bucăți?

Făcut dintr-o singură bucată, partea sondei dintr-o singură bucată care este inserată în foliculul de păr este prelungirea tijei. Forma conică, este fină și rigidă. Într-adevăr, această formă particulară induce o variație a diametrului sondei. Utilizarea sa necesită experiență și vigilență, deoarece rigiditatea acesteia face dificilă simțirea rezistenței care indică faptul că electrolistul a ajuns la fundul foliculului sau că este într-un unghi de inserție defectuos.

Sonda din două piese are o formă cilindrică și este menținută în coadă printr-o tehnică de criptare. Principalul avantaj al unei sonde dintr-o singură bucată este flexibilitatea pe care o oferă forma sa. Deoarece sonda este independentă de coadă, ea alunecă mai ușor în interiorul foliculului și, atunci când efectuează inserții dificile, permite electrolistului să simtă rezistența și să corecteze inserția.

 

 

Calibrul și tipul de coadă

Calibrul unei sonde variază în funcție de standardele fiecărei mărci. În electroepilare, sondele Pro-Tec utilizează calibre între 1 și 5, 1 fiind cel mai mic și 5 cel mai mare. Alegerea trebuie făcută în ceea ce privește dimensiunea și profunzimea părului, precum și dimensiunea ostiului. În general, cu cât firul este mai fin, cu atât calibrul este mai mic. De exemplu, un păr foarte fin pe buza superioară a unei femei poate avea dimensiunea 1 sau 2, în timp ce un păr gros pe barba bărbatului poate avea o dimensiune de 4 sau 5.

 

 

Există două tipuri de tăieturi: F și K. Tipul de trunchi de utilizat este determinat de suportul sondei, iar diferența este în mărimea coapsei: F este puțin mai mare decât K. Cu toate acestea, mărimea sondei (acului) rămâne la fel. De fapt, utilizarea unuia sau a celuilalt nu afectează tratamentul și este în principal relevantă pentru standardele țării. De exemplu, în America de Nord, utilizăm în principal frământări F pentru electroepilare, în timp ce flancurile K sunt utilizate pentru termocoagulare. În unele țări, cum ar fi Franța și Australia, fragmentele K sunt folosite pentru electroepilare.

Caracteristici unice

Pentru tratamente eficiente, sigure și confortabile, sondele Pro-Tec oferă electrologilor caracteristici unice.

SecurGard – Fiecare sondă este ambalată individual, iar ambalajul acesteia garantează că va fi sterilă timp de cinci ani.
MicroGard – vârful MicroGard rotunjit oferă cele mai mici inserții, împiedicând în același timp vârful sondei să perforeze foliculul de păr, deoarece permite, de asemenea, electrolistului să simtă rezistența după ce a atins partea inferioară a foliculului de păr.
SteriGard – știți întotdeauna că utilizați sonda potrivită cu codul de culoare SteriGard. Doar o privire pentru a confirma care calibru dețineți. Acest guler protejează de asemenea sonda împotriva contaminării, previne contactul cu piciorul și pielea și protejează suportul sondei de resturile celulare. De asemenea, facilitează instalarea sondei în suportul sondei.
Întotdeauna amintiți-vă că setul dvs. special de cunoștințe și abilități este ceea ce vă face o depilare profesională. Nu ezitați să puneți întrebări și să căutați informații mai precise despre uneltele și echipamentele pe care le utilizați, vă va ajuta să oferiți tratamente chiar mai bune clienților dvs.!

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CONTACTATI-NE!

Transmiteti-ne mesajul dumneavoastra si vom reveni in cel mai scurt timp posibil.

Sending

Dectro Romania © 2020

Log in with your credentials

Forgot your details?