PRODUSE COSMETICE LAMAILE SI ROLULOR LOR IN FRUMUSETE

Am căutat de mult timp un remediu pentru acneea mea și cosurile sale mari care apar de nicăieri; Un testament al disfuncției metabolice, mai degrabă decât o lipsă de igienă de bază. Am incercat tratamente care au condus gama de la multivitamine la suplimente alimentare si alte produse diverse. Am încercat chiar să interzic laptele, zahărul și alte tipuri alimente din dieta mea care provoacă acnee , toate fără nici un folos.

Până în ziua în care am auzit despre multe beneficii de sănătate ale pielii provocate de lămâi. Pline vitamine și minerale, lămâile au proprietăți alcalinizante și antioxidante. Acest lucru inseamna ca ajuta la eliminarea toxinelor in organism prin asistarea ficatului si a vezicii urinare in functiile lor si cresterea sistemului imunitar. Frumusețea este că lămâile nu sunt doar o binefacere pentru sănătatea voastră generală, ci și un aliat puternic al pielii. Iată două modalități de a profita pe deplin de beneficiile lor:

Atunci când se aplică direct pe piele o dată sau de două ori pe săptămână, lămâie au un efect de exfoliere care, prin urmare, reduce foarte mult hiperpigmentarea și cicatrici de acnee, oferindu-vă pielea o strălucire sănătoasă.
Când beți în stare proaspătă cu apă caldă dimineața, proprietățile alcalinizante și antioxidante ale sucului de lamaie ajută la restabilirea nivelului de pH al sângelui. Conținutul său ridicat de vitamină C ajută la combaterea acneei și apariția ridurilor din interior spre exterior.
Încă îndoială de puterea de lămâi? Continuă să-ți dai gustul? Crede-mă, când îți spun că încercarea este să o adopți. Veți vedea și veți simți beneficiile rapid și, în timp, veți fi dor de apa de lămâie de dimineață! În cosmetice, utilizarea de lamaie ca agent astringent și strălucire a dat rezultate incontestabile, dovedite în tratamentul pielii plictisitoare, grase și uscate. Veți găsi lamaie în unele produse Dectro International:

Action de Gala

Gelul limpede de curățare profundă

Balancing Gel-Mask Libraderm

Ulei esențial de purificare Ô

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CONTACTATI-NE!

Transmiteti-ne mesajul dumneavoastra si vom reveni in cel mai scurt timp posibil.

Sending

Dectro Romania © 2021

Log in with your credentials

Forgot your details?