INFINITY RF

INFINITY RF

Cod produs: 33-7010

PIELE TANARA ETERN…

Sistemul de radiofrecvență facială și sistemul de fototerapie. Scopul fiecăruia este să găsească o abordare eficientă pentru recâștigarea aspectului tineresc. Cea mai recentă descoperire tehnologică în acest domeniu este fără îndoială Infinity RF. O combinație unică de radiofrecvență și terapie cu lumină, Infinity RF este capabilă să reducă aspectul ridurilor și să ofere un aspect mai ferm pentru piele. Într-adevăr, undele create de radiofrecvență și terapia cu lumină roșie a Infinitului stimulează pielea și metabolismul celular. În consecință, după doar câteva tratamente RF Infinity, pielea arată mai radiantă și mai tânără. Profitați de această ocazie și permiteți clientelei dvs. să beneficieze de rezultatele acestui tratament excepțional anti-îmbătrânire a pielii!

Tratamentele cu radiofrecvență sunt cu siguranță un “must” pentru cei care doresc să-și întărească și să-și întărească pielea fără a trebui să sufere o intervenție chirurgicală. Este o opțiune eficientă de tratament estetic, care este nedureroasă și simplă de efectuat.

AVERTISMENT: NU UN DISPOZITIV MEDICAL.
Acest produs nu este destinat și nu trebuie folosit pentru a investiga, diagnostica, monitoriza, trata sau preveni bolile sau alte afecțiuni medicale.

CONTACTATI-NE!

Transmiteti-ne mesajul dumneavoastra si vom reveni in cel mai scurt timp posibil.

Sending

Dectro Romania © 2019

Log in with your credentials

Forgot your details?