Apilus xCell Pur

APILUS XCELL PUR

Cod produs: 01-0600

APILUS XCELL: mai sus și de mai înainte.

Ne-ați provocat. Acesta este răspunsul nostru. Apilus xCell stabilește un nou standard în domeniul îndepărtării permanente de 100% prin creșterea eficienței, vitezei și confortului predecesorilor săi la un nivel complet nou. Designul sofisticat cu ecran tactil, programe personalizate de tratare și frecvența radio unică de 27.12 MHz se adaugă pentru a vă oferi o combinație perfectă de utilizare și performanță.

OFERTA COMFORT EXCEPȚIONAL ȘI EFICACITATEA

Dacă electroliza de astăzi este eficientă, rapidă și foarte confortabilă, este cu siguranță datorită frecvenței radio unice de 27,12 MHz a lui Apilus. Apilus xCell propune această tehnologie la înălțimi și mai mari prin combinarea inteligenței artificiale cu o putere sporită și un confort excepțional.

Rezultate mai rapide
Un design unic la nivel mondial, Apilus xCell utilizează o frecvență radio ultra-rapidă de 27.12 MHz. Deoarece această frecvență este de până la de 6 ori mai rapidă decât cea a altor dispozitive de îndepărtare a părului, Apilus xCell concentrează energia mai intensă la baza părului, obținând rezultate permanente mult mai repede pe toate tipurile de păr.

Putere sporită
Apilus xCell este cu 35% mai puternic decât Apilus Junior 3G și cu 10% mai puternic decât Apilus Platinum. Această putere suplimentară asigură o coagulare mai rapidă și, prin urmare, un nivel mai ridicat de confort și eficacitate.

Confort excepțional
Datorită frecvenței ultra frecvente de 27.12 MHz și tehnicilor exclusive, Apilus xCell oferă un nivel de confort fără egal pentru îndepărtarea permanentă a părului. De fapt, tratamentul este efectuat atât de repede încât senzația este abia vizibilă. Aproape o mie de secundă sunt suficiente pentru a elimina părul nedorit! Oferind astfel un nivel ridicat de confort, Apilus xCell a devenit soluția preferată pentru toate zonele corporale și tipurile de clienți,

CONTACTATI-NE!

Transmiteti-ne mesajul dumneavoastra si vom reveni in cel mai scurt timp posibil.

Sending

Dectro Romania © 2020

Log in with your credentials

Forgot your details?