Apilus Platinum Pure

APILUS PLATINUM PURE

Cod produs: 01-0500

REZULTATE PERMANENTE 100% MAI MULTE RAPID
Eficacitatea dispozitivului Apilus Platinum Pure a fost confirmată în studii științifice comparative realizate în colaborare cu Dr. Charles Doillon, cercetător științific și profesor la Centrul Spitalului Université Laval din Québec City, Canada. Cu concentrația energetică a Apilus Platinum Pure, este posibil să obțineți rezultate mult mai rapid decât cu orice alt epilator care se află pe piață. Datorită frecvenței radio ultrarapide de 27 MHz aplicată tocmai în interiorul foliculului, Apilus Platinum Pure poate elimina definitiv toate celulele părului. Numărul de tratamente pentru a obține rezultate complete și permanente este cu 25% mai mic decât de obicei. Mai mult decât atât, Apilus Platinum Pure poate trata în mod eficient orice culoare a pielii sau a pielii, o realizare pe care dispozitivele laser sau pulsul intens (IPL) nu se pot reproduce.

APILUS PLATINUM PURE PROPRIETĂ COMFORT ȘI EFICACITATEA FRECVENȚEI RADIO ULTRARAPID 24 MHZ ÎNTR-O VERZĂ PURĂ …

Ultrarapid Frequecy
Designul exclusiv din lume al aplicației Apilus Platinum Pure folosește o frecvență radio ultrarapidă de 27 MHz pentru a elimina permanent și rapid toate tipurile de păr de orice culoare. Apilus Platinum Pure funcționează de două ori mai rapid decât orice alt epilator prin optimizarea concentrației de energie în foliculul de păr. Celulele responsabile pentru creșterea părului sunt coagulate mai rapid, rezultând o eficacitate și un confort incomparabil.

Confort fără egal
Clientii dvs. nu vor ezita sa solicite mai multe tratamente deoarece Apilus Platinum Pure ofera confort fara precedent in indepartarea permanenta a parului. Folosind tehnologia de ultimă oră, frecvența radio de 27 MHz este atât de rapidă și concentrată încât tratamentele sunt mult mai confortabile în comparație cu termoliza și electroliza convențională. Vârsta unei electrolize foarte confortabile este în sfârșit aici!

CONTACTATI-NE!

Transmiteti-ne mesajul dumneavoastra si vom reveni in cel mai scurt timp posibil.

Sending

Dectro Romania © 2019

Log in with your credentials

Forgot your details?