Fotoepilare

Pentru a obtine rezultate sustenabile in epilare, exista doua alternative importante: Electroepilarea si Fotoepilarea.
Insa din moment ce ambele tehnici au puncte forte si slabiciuni, uzul combinat al acestora este din ce in ce mai recomandat si a crescut in popularitate. Tabelul comparativ de mai jos sublinicaza principalele diferente si elemente complementare.

 

Electroepilarea Fotoepilarea IPL
Definitie Electroepilarea este o tehnica precisa care permite tratarea individuala a firelor de par. O sonda este introdusa in foliculul pilos si un curent electric ultra-rapid este emis la baza acestuia. Curentul produce caldura care distruge celulele stem responsabile pentru cresterea firului de par. Fotoepilarea este o tehnica ce focuseaza o raza de lumina intesa diresct pe piele pentru a tratata mai multe ire de par simultan. Lumina este absorbita de catre melanina firului de par ( pigmentii ) si este convertita in caldura, astfel permitand distrugand celulele stem responsabile pentru cresterea firului de par.
Eficienta Electroepilarea este singura metoda 100% permanenta de epilare Fotoepilarea are ca rezultat o reducere graduala dar permanenta, scaderea raterii de regenerare a parului; – pana la 80% in cele mai bune cazuri.
Culoare parului
Electroepilarea este eficienta in epilarea definitiva indiferent de culoarea parului – chiar si blond, roscat, grizonat sau alb. Fotoepilarea este o optiune de tratament eficienta pentru firele de par inchise la culoare. Firele de par blonde, grizonate sau albe nu absorb suficenti fotoni, acest lucru datorandu-se lipsei lor de pigmenti inchisi la culoare. Ca o consecinta directa, eliminarea firelor de par mentionata mai sus indiferent de tipului de tratament cu lumina intens pulsatila utilizat aceste fire de par nu pot fi eliminate. In cel mai fericit caz, firele care poseda macar o cantitate mica de pigment mai inchis ( cele roscate, sau blond mai inchis ) se vor slabi.
Culoarea pielii
Electroepilarea este un tratament efcient pentru clientii cu piele de orice culoare ( alba, inchisa sau neagra ). Fotopilarea asigura rezultate mai bune pentru clientii cu piele alba dar par inchis la culoare. Din moment ce fotonii de lumina sunt absorbiti de pielea pigmentata. pielea inchisa va absorbi mai multa energie si va radia mai multa caldura. Astfel pentru pacientii cu pielea inchisa exista un risc sporit de arsuri.
Aplicarea Electroepilarea mareste rezultatele luminii intens pulsatile si reprezinta pasul final pentru epilarea permanenta re portiunilor de corp mai extinse. Fotoepilarea este un tratament adecvat pentru clientii care nu pot sustine tratamente de electroepilare.
Zonele corpului Electroepilarae poate fi aplicata pe orice parte a corpului. Este insa tratamentul ideal pentru par facial mai ales ca nu necesita raderea zonei tratate.Aceasta tehnica este sigura si pentru zonele de contur si corectarea sprancenelor. Fotoepilarea este ideala pentru toate zonele corpului.Insa utilizarea sa este limitata in zona faciala datorita dimensiunii mari a aplicatorului si a faptului ca acest tratment necesita raderea prelabila tratamentului a zonei respective.Aceasta tehnica nu este recomandata pentru epilarea sprancenelor. Ochii trebuie protejati tot timpul in prezenta luminii intens pulsatile.
Tipuri de Clienti Electroepilarea este solutia recomandata pentru clientii pentru care fotoepilarae nu se preteaza. Fotoepilarea este un tratament adecvat pentru clientii care nu pot sustine tratamente de electroepilare.
Confort Noua generatie de aparate de electroepilare Apilus ofera confort fara egal. Deoarece curentul generat se aplica in milisecunde, clientul nu simte decat o usoara senzatie de gadilare in timul sesiunii de tratament. Dispozitivele bazate pe lumina intens pulsatila ofera diferite niveluri de confort. Sistemul Apilus Premium 2G prezina un sistem de racire termo-electric conectat la aplicator. Acest lucru permite scaderea temperaturii pana la un nivel de -3 grade Celsius. De asemenea emite 2 3 pulsuri pe flash cu un interval intre fiecare flash. Pielea are astfel timp sa se raceasca in aceste intervaluri, astfel oferind o experienta mai comoda de tratament.

Rezumativ putem concluziona urmatoarele: desi aceste metode sunt foarte diferite, se completeaza reciproc la perfectie pentru a oferi rezultate 100% eficace in epilarea definitiva.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CONTACTATI-NE!

Transmiteti-ne mesajul dumneavoastra si vom reveni in cel mai scurt timp posibil.

Sending

Dectro Romania © 2021

Log in with your credentials

Forgot your details?