Estetica

Ce cauzează petele de pigmentare?

Petele pigmentare sunt rezultatul expunerii solare neprotejate repetate, dar ele pot fi cauzate si de catre: predispunere genetica, dezechilibre ormonale, sarcna sau consum de contraceptive. Pielea poate deveni pigmentata si datorita inflamarii unterioare unor ran, interventii iritante sau expunere prelungita la raze UltraViolete.

Este posibil sa preveniti aparitia petelor pigmentare pri urmarea catorva reguli simple. Apilicarea unei solutii de protectie solara de calitate sau un produs de protectie solata totala cum este OmbraCreme de la Action de Gala, inainte de a va expune la soara este recomandat sa utilizati un asemenea produs care poate reduce semnificativ aparitia de pete pigmentare. In plus, din moment de majoritatea parfumurilor contin alcool, acesta putand actiona ca un factor se sporire a fotosensibilitatii, limitati utilizarea acestora pe perioada expunerii solare.

In cazul in care petele pigmentare snt deja prezenta, aveti cateva optiuni. De exemplu un tratament o cura de 5-10 tratamente de microdermabraziune utilizand aparatura VitaPeel sau CompactPeel este o metoda foarte eficienta de a reduce aparitia petelor pigmentare. In timpul unui tratament de microdermabraziune, esteticianul efectueaza o exfoliere profunda care omogenizeaza tonul tenului. O alta optiune este termocoagularea. Aceasta tehnica reduce aparitia petelor pigmentare utilizand un curent de radiofrecventa. Notati va rog ca acest tratament este disponibil doar sub supraveghere medicala. In cele dn urma, exista o sere de produse de infrumusetare care pot avea de asmeni un efect de albire. De exemplu, Serul Lux de la Action de Gala stimuleaza regenerarea celulara, reduce aspectul de hiperpigmentare si lupta impotriva radicalilor liberi.

Oricare din metodele mai sus mentionate ati dori sa utilizati, cel mai important este sa va consultati esteticianul.

Se pot face tratamente de Microdermabraziune vara?

De mult timp am considerat ca este ideal a nu se face microdermabraziune in timpul verii, insa procedand astfel ne-am privat clientala de excelente rezultate ale acestui tratament! Nu uitat ca acest aspect, inseamna pentru dumneavoastra un serviciu in minus in timpului sezonului de vara.

 

Luand ca exemplu California : in acest stat s-a practicat microdermabraziune de multi ani, chiar si la aceste temperaturi ridicate, cu mare succes. Vara in Quebec are o

umiditate foarte mare, ceea ce ajuta sa mentina suprafata tenului fina si supla. Desigur, clientii care fac tratamentele de microdermabraziune pe timpul verii trebuie sa evite sub orice forma bronzarea la soare, trebuie sa utilizeze un produs de hidratare de calitate extrem de buna si un produs de protectie solare totala in permanenta, produs cum este OmbraCreme, din gama Action de Gala.
Chiar si iarna, clientii trebuie sa isi protejeze tenul mai ales de actiunea frigului, a vantului, a soarelui si sa evite in mod deosebit saloanele de vrojzare. In orice caz clientii care doresc pentru pete pigmentare sau pentru atentuarea ridurilor , sau care pur si simplu doresc un ten radiant trebuie sa isi ingrijeasca corespunzator tenul conform instructiunilor clare de ingrijire. Desigur, sfatul dumneavoastra profesional si prescptiile de produs sunt esentiale pentru siguranta clientilor. Chiar mai mult, odata ce microdermabraziunea a fost efectuata, sugeram compltarea ingrijirii cu aparatul dermafazic VitaPhase IM sau SM ( disponibile pe VitaPeel Ion ), astfel se va reduce roseata tenului, inflamatia si edemul. Aceste tratamente au de asmenea un rol stimulativ in ceea ce priveste regenerarea celulara. Multe doamne sunt interesate sa primeasca aceste tratamente in timpul sezonului de vara, ofertarea acestui tratament depinde de dumneavoastra.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CONTACTATI-NE!

Transmiteti-ne mesajul dumneavoastra si vom reveni in cel mai scurt timp posibil.

Sending

Dectro Romania © 2020

Log in with your credentials

Forgot your details?