Electroliza

Pot urma tratamente de electroliza pe timpul verii?

Nu este nici o problema in a planifica sedinta de electroliza pe timpul verii atata vreme cat respectati cateva reguli de baza. Lucrul cel mai important este sa va amintiti sa nu expuneti la soare zona tratata pentru un interval minim de 24 de ore inainte de tratament si 48 de ore dupa tratament.

De asemenea, foarte important este sa aplicati un produs de protectie solara cum este OmbraCreme de la Action de Gala, imediat dupa sesiunea de tramanet pentru a completa procesul de vindecare a dermului. Acest produs de protectie solare nu doar reduce disconfortul cauzata de inflamatie cat si accelereaza vindecarea si camufleaza roseata. Important de stiut, din moment ce OmbraCreme este de baza de zinc, el protejeaza eficient impotriva razelor UV si UVB, asadar va preveni aparitia petelor de imbatranire. Ca orice produs de protectie slara de asmenea calibru, trebuie sa aplicati un nou strat cel putin din 2 in 2 ore. Avantajul OmbraCreme este oleiul emu, vitamina E si alantoina, astfel ajuta hidratarea si genererarea pielii.
Pe scurt, electroliza este un tratament sigur pe perioada verii. Trebuie doar sa evitati expunerea solara pentru cateva zile si aplicati OmbraCreme regulat. Dupa intervalul mentionat va veti putea bucura de soare si de caldura din nou si veti putea sa aratati tuturor rezultatele sedintelor de electroliza.
Va dorim o vara minunata!

Tehnici de Electroliza, atunci si acum

Inca de la inceput in 1869, electroliza s-a dezvoltat foarte rapid. A evoluat din electroliza pura la termoliza, pana la o combinatie intre cele doua tipuri de curent ( Blend ) pana la utilizarea curentilor utra-rapizi si confortabili utilizand fecventa de 27 de MHz. Datorita unei serii de revolutii tehnologice, limitele acestei metode definitive de epilare au fost impinse din ce in ce mai departe, astfel permitand electroligostilor sa ofere tratamente cu rezultate excelente clientilor lor. Pentru a ne reimprospata memoria si a ne tine cunostiintele la zi , va oferim un scurt rezumat al istoiei electrolizei si un rezumat al diferitelor tehnici de atunci de de acum…

In 1969, Charles E. Michel, un oftalmolog american, a descoperit ca prin conectarea unui ac fin la polus negativ al unui curent galvanic si prin introducerea acului in foliculul pilos al unei gene de par crescute in interior, putea distruge firul de par. Nasterea oficiala a electroliza ca o tehnica de epilare a avut loc in 1875, cand rezultatele acestei tehnici au fost publicate, permitand astfel experiente pe tesuturile umane la inceputul anilor 1890, medicul francez Dr. Jaques d’Arsonval a descoperit un aspect important,a cela ca un curent de inalta-frecventa nu putea produce caldura necesara pentru a distruge radacinile. In 1916 profesorul Paul Kree a dezvoltat o tehnica de electroliza ( curentul galvanic ) care utiliza ace multiple, aceasta tehnica s-a folosit multi ani. In 1923, un medic francez Henri Bordier, a scris despre posbilitatea de a face electroepilare utilizand un curent de inalta-frecventa. Aceasata teorie a fost pusa la incercare in 1938 de catre doctorul Peytoureau. El a utilizat un emitator de unde de radio de scurta frecventa pentru a perfectiona sistemul de termoliza, prin care albumina firului de par este coagulata, astfel rezultand in distrugerea firului de par.

Electroliza și sarcina

O femeie gravida nu ar trebui in mod normal sa isi faca tratamente de electroliza in timpul primelor trei luni de sarcina. De ce? Pentru a mentine sursele de stres la un minim absolut in perioada initiala de mare-risc.

Dupa primul trimestru, ea poate sa isi efectueze tratamente de epilare utilizand doar curentul de inalta-frecventa. Nici un tratament cu curent galvanic nu se vor aplica, nici curenti Blend nu sunt permisi, astfel puteti sa excludeti si cataforeza.

Curentul galvanic nu este inca recomandat deoarece are abilitatea de a sa propaga prin corpul uman si poate astfel sa afecteze fetusul. Pentru a va asigura ca sarcina decurge normal si ca nu se asteapta nici o complicatie, electroligostul va putea solicita aprobarea medicaa inainte de a efectua tratamentele de epilare definitiva prin curent de inalta-frecventa.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CONTACTATI-NE!

Transmiteti-ne mesajul dumneavoastra si vom reveni in cel mai scurt timp posibil.

Sending

Dectro Romania © 2021

Log in with your credentials

Forgot your details?