Despre Noi

Infiintata in 2011 Divizia Cosmetica a SC ITACO INTERNATIONAL SRL are ca principala misiune distributia de aparatura de provenienta canadiana Dectro International pe piata din Romania. Am ales sa reprezentam exclusiv in Romania intreaga gama de aparatura estetica produsa de Dectro International deoarece am pornit aceasta divizie din dorinta de a oferi clientilor nostrii posibilitatea de a implementa solutiile de ultima generatie prezente deja in 34 de tari.

Acum puteti beneficia de solutiile Apilus pentru electroepilare 100% definitiva pentru orice fir de par indiferent de culoarea acestuia si de instruirea cu personal specializat in aceasta tehnica chiar si in sediul dumneavoastra. Nu veti mai fi nevoiti sa refuzati niciun client care solicita epilarea firelor de par albe sau blonde deoarece cu Apilus veti putea solutiona orice problema de epilare.

Pe langa varful de lance oferit de gama de electroepilatoare Apilus puteti implementa tehnologia cu Lumina Intens Pulasta APL din gama Apilux 3G prin care veti putea epila suprafetele mari cu maxima usurinta cat si oferi tratamente de foto reintinerire.

Gama de aparatura estetica compulsa din sistemul Vital O2 Lux si VitaPeel sau CompactPeel, repective tehnologii de Terapie cu Oxigen si Microdermabraziune permit realizarea unui tratament mixt prin care veti putea oferi atat atenuarea ridurilor de suprafata, a tesutului cicatrizat si a ptetelor pigmentare cat si regenerarea rapida a tesutului oferita prin terapia cu oxigen si lumino terapie puse la dispozitie de sistemul Vital O2.

Va invitam sa testati gama noastra de aparatura estetica cat si produsele cosmetice profesionale Action de Gala, gama proprie a Dectro International fie la Showrrom-ul nostru din Bulevardul Basarabia 250, Bucuresti fie in confortul salonului dumneavoastra, va stam la dispozitie cu informatii si sesiuni de testare la oricare din datele listate in sectiunea de Contact.

CONTACTATI-NE!

Transmiteti-ne mesajul dumneavoastra si vom reveni in cel mai scurt timp posibil.

Sending

Dectro Romania © 2021

Log in with your credentials

Forgot your details?