CE ESTE UN MHZ?

Ați fost timp îndelungat în câmpul de electroepilare, dar într-un fel această noțiune a devenit neclară în timp? Sunteți un electrolog nou care învață încă elementele de bază? Sau un client care vrea să înțeleagă mai bine tratamentul? Iată o explicație simplă aplicată câmpului de electroepilare din ceea ce este un megahertz.

Unitate de măsură

Hertz este unitatea de măsură a frecvenței. Un megahertz reprezintă 106 Hertz, deci 1 000 000 Hertz, și definește viteza cu care valul radio produce polaritatea variază de la pozitiv la negativ. Cu cât este mai frecvent frecvența, cu atât mai repede se schimbă această polaritate. Dispozitivele de 5 MHz, 13,56 MHz și 27,12 MHz produc, respectiv, 5 000 000, 13 560 000 și 27 120 000 oscilații pozitive la o secundă.

Variația polarității induce excitarea moleculelor de apă din piele, ceea ce creează căldură. Această creare a căldurii în interiorul foliculului de păr, în jurul sondei, coagulează și distruge permanent țesuturile și celulele care sunt responsabile pentru creșterea părului.

 

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CONTACTATI-NE!

Transmiteti-ne mesajul dumneavoastra si vom reveni in cel mai scurt timp posibil.

Sending

Dectro Romania © 2021

Log in with your credentials

Forgot your details?