Aparate Electroliza

BRANDUL NUMARUL 1 IN PRODUCTIA
DE ECHIPAMENTE PENTRU ELECTROLIZĂ
GARANTIE 100% A EPILARII DEFINITIVE DELICATE.

Din 1875, electroliza a fost și rămâne singura metodă permanentă de îndepărtare a părului de 100% recunoscută de agențiile guvernamentale de reglementare. Într-adevăr, electroliza distruge permanent celulele germinale responsabile de creșterea părului prin introducerea unei sonde fine în foliculul de păr și aplicarea unui curent adaptat fiecărui tip de păr și zonei de tratament.

Datorită tehnologiei moderne, dispozitivele de electroliză Apilus au revoluționat tratamentele permanente de îndepărtare a părului. Creatorii Apilus au proiectat o mașină de electroliză computerizată de ultimă oră care limitează nivelul distrugerii în foliculul de păr, aparatele vizează numai celulele germinale. Astfel, protejează pielea și previn creșterea noilor fire de par.

Apilus oferă o tehnologie avansată cu eficiență dovedită în domeniul îndepărtării permanente a părului. Deja în uz în mii de centre din întreaga lume, sistemele noastre de electroliză Apilus au demonstrat mereu ca oferă tratamente mai eficiente și mai confortabile, precum și rezultate permanente mult mai rapide decât orice altă metodă de îndepărtare a părului.

Datorită circuitelor puternice și a curenților stabili, Apilus oferă electroliștilor profesioniști capabilitățile de precizie și setările optime care oferă rezultatele pe care le căutați. În sfârșit, puteți spune la revedere părului nedorit, indiferent dacă este vorba de părul părului sau de părul corpului.

Apilus, modalitatea delicata de îndepărtare permanentă 100% a parului . Nu vă mulțumiți pentru nimic mai puțin!

CONTACTATI-NE!

Transmiteti-ne mesajul dumneavoastra si vom reveni in cel mai scurt timp posibil.

Sending

Dectro Romania © 2021

Log in with your credentials

Forgot your details?