9 SFATURI DESPRE FRUMUSETE PENTRU A ECONOMISI TIMP DIMINEATA

Cine nu isi doreste să mai aibă câteva minute în plus să doarmă dimineața? Deseori ne confruntăm cu aceeași dilemă: rămâneți în pat pentru încă câteva minute si nu aveți timp suficient pentru a vă pregăti. Cu cele 9 sfaturi de frumusețe, nu mai există niciun compromis!

1. Pentru prospetime maxima dimineața, curățați-vă pielea cu apă micelară. Este perfect pentru a elimina substanțele grase și impuritățile. Pielea ta va fi proaspătă și gata pentru aplicarea unei creme și machiaj.

2. Aplicați o cremă de zi cu protecție solară integrată. Veți salva un pas fără a vă neglija pielea!

3. Cremele BB și CC sunt cel mai bun aliat al tău pentru un ten neted cu acoperire ușoară. Crema BB asigură hidratarea și luminozitatea pielii. Crema CC este ideală pentru a obține o strălucire instantanee sănătoasă și pentru a netezi pielea.

4. Nu uitați-vă agentul de concelare pentru a ilumina conturul ochiului. Păstrați-l în frigider pentru a reduce umflarea sub ochi la aplicare, datorită efectului său proaspăt.

5. Cercurile întunecate dau un aspect obosit și lipsit de stralucire pe față. Este posibilă combaterea acestui aspect de oboseală și energizarea acestor ochilor obosiți cu o îngrijire specială. Aplicarea zilnică a unei creme de contur pentru ochi oferă o întinerire generala și o stimulare a strălucirii acestei zone sensibile.

6. Aplicarea unui ruj luminos luminează tenul și face ca albirea dinților să se înrăutățească. Alegeți culoarea în funcție de sezon: nuanțe de burgundia sau violet în timpul toamnei, nuanțe roz și coral în timpul verii.

7. Aplicarea unei rimel-uri efect de gene false mărește ochii. Textura lucioasă ridică genele și le permite să le alungiti.

8. Evitați contactul în timpul zilei cu pudra fixă care absoarbe excesul de ulei și oferă un ten catifelat. Utilizarea unei pudre libere este esențială pentru un machiaj elegant care durează toată ziua.

9. Aplicați o mască de hidratare pe timp de noapte. Acest pas permite pielea să-și facă treaba în timpul nopții și să se mute la pasul de machiaj mai repede în dimineața următoare.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CONTACTATI-NE!

Transmiteti-ne mesajul dumneavoastra si vom reveni in cel mai scurt timp posibil.

Sending

Dectro Romania © 2021

Log in with your credentials

Forgot your details?